1 mål räckte för 3p mot Pantern

Pantern kom ut hårt i den första perioden vilket var väntat från Mora håll inledningsvis i matchen. Pantern fick ett bra läge att ta ledningen när Mora åkte på 2 raka utvisningar men Mora som är HockeyAllsvenskans bästa boxplaylag stod emot anstormningen från hemmalaget och ironiskt nog så var det Mora och Kevin Goumas som hade den farligaste chansen när han kom fri med målvakten men fick inte till dragningen och målvakten kunde rädda pucken. Mora avslutade perioden med ett powerplay men några mål kom det sig inte att bli den första perioden.

Den andra perioden började Mora bäst och man fick en tidig utdelning, redan 3,07 in i perioden så kunde Emil Bejmo sätta 0-1 till Mora efter en frambrytning på vänsterkanten. Perioden var dock jämn trots att Mora fick lite momentum efter målet. Lagen bytte chanser med varandra och man spelade stundtals riktig Hawaiihockey. det var dock två bra målvakter som såg till att det inte föll fler mål i denna period.

Lite mer tillknäpt och disciplinerat spel präglade den tredje perioden även om det inte saknades chanser. Pantern fick ytterligare en chans i powerplay men Mora höll även denna gång undan på ett bra och enkelt sätt. Men innan powerplayet var över så hade Christian Engstrand i Moramålet tvingats till en makalös räddning när en Pantern spelare bara hade att skicka in pucken i öppet mål men Engstrand han på något underligt sätt med att få tag på pucken. Pantern tog ut målvakten när det var några minuter kvar av perioden och man skapade ett massivt tryck i Moras zon men man drog dock på sig en utvisning och man fick spela powerplay för Mora del och bortalaget kunde relativt enkelt hålla undan perioden ut.

Pantern – Mora 0-1 (0-0, 0-1, 0-0)

Första perioden
Inget mål

Andra perioden