Äntligen vinst efter sex förluster

Mora tog tre blytunga poäng och stod för en riktigt bra genomförd bortamatch mot Sundsvall där slutresultatet skrevs till 2-0.

Den första perioden mellan Sundsvall och Mora bjöd inte på något större skönspel utan det var mycket kamp som gällde. Bortalaget hade också det mesta av spelet under perioden och satsade på att lägga många puckar mot mål samtidigt som man skickade in folk framför målet för skymning och returtagning. Man var vid några tillfällen också nära på att lyckas men det där sista saknades. Hemmalaget stack i vissa lägen upp på kontringar och man var också närmast att göra matchens första mål när man prickade stolpen. Första perioden slutade dock 0-0 även att det avlossades hela 29 skott mot mål från båda lagen (11-18).

Läs mer << HÄR >>