Biljetterbjudande i matchen mot IK Pantern

På lördag är det dags för säsongens första lördagsmatch. Smidjegrav Arena gästas av IK Pantern och förhoppningsvis kommer det lite fans från Malmö också så att det blir lite match i matchen mellan klackarna.

I matchen mot IK Pantern kommer det även att vara bra pris på familjebiljetter, billigare än det brukar vara, 2 vuxna och 2 barn kostar ENDAST 250:-.

1:a Vuxna betalar 100:-
2:a Vuxna betalar 80:-
För barnen kostar det endast 35:-
Serviceavgift 35:-

Erbjudandet gäller på sektion D och E och så länge lagret räcket – Först till kvarn!
Dessa familjebiljetter kan ENDAST bokas via INTERNET via Mora IK:s hemsida. För att komma till biljettbokningen klicka >> HÄR <<

Innan matchen kan man passa på att tävla mot J18 och J20 spelarna i en skott och tektävling.

I Restaurang Smidjan underhåller Krille Finsén innan match, under periodpauserna och efter matchen. Bordsbokning kan göras på tel: 0250 – 94434