Biljettinformation inför SHL-kvalet Mora IK – Leksands IF

TISDAG 28 MARS KL. 19:15
Ett fåtal sittplatsbiljetter finns. Kontakta Mora IK:s kansli på tel 0250 – 178 30.
Ståplats finns kvar.
Mora IK supportrar bokar via moraik.se, kansliet eller Turistbyråerna i Dalarna.
Supportrar till Leksands IF bokar via klubbens hemsida.

SPELDAGAR HEMMA

Fredag 24 mars
Tisdag 28 mars
(Lördag 1 april)

SPELDAGAR BORTA
Onsdag 22 mars
Söndag 26 mars
(Torsdag 30 mars)
(Måndag 3 april)

SÄSONGSKORTSINNEHAVARE
Vanliga säsongskorten gäller OM ni inte valde att säga upp slutspelet innan den 15 februari.
Efterfakturering kommer att ske efter säsongens slut.
Alla med Deluxekortet har redan betalat för hela säsongen och är självklart garanterade sina platser.

LÖSBILJETTER
Alla som registrerat sig som medlem i Mora IK senast den 9 mars har förtur att boka biljetter.
Dessa biljetter kommer att gå att köpa i stora entrén i Smidjegrav Arena enligt följande:
TORSDAG 16 mars mellan kl. 17-21 Max två biljetter / match & medlem gäller vid uppvisande av medlemskort.
FREDAG 17 mars mellan kl. 12-17 Max två biljetter / match & medlem gäller vid uppvisande av medlemskort.
Antalet biljetter är begränsade och det är först till kvarn som gäller.

Under dessa tider har även Souvenirbutiken öppet.

För medlemmar utanför Mora som inte kan ta sig till arenan kommer vi att reservera ett antal biljetter som kan bokas via telefon på samma tider som ovan.

Eventuella kvarvarande biljetter släpps till allmän försäljning enligt följande tider:
Hemmastå: Fredag 17 mars kl. 17:00
Sittplatser: Onsdag 22 mars kl. 10:00

BILJETTER FÖR BORTAFANS
Mer information kommer så fort vi bestämt hur försäljningen av dessa biljetter kommer att gå till.

BILJETTER I TEGERA ARENA
Vi kommer att bli tilldelade ett visst antal biljetter för våra fans under bortamatcherna.
Mer information kommer så fort det är klart hur dessa biljetter kommer att administreras.

SE TILL ATT KLÄ ER I MORA IK:S FÄRGER!
Vi uppmanar ALLA att klä er i rött under våra hemmamatcher.
Smidjegrav är vår hemmaborg och det ska både synas och höras!
Alla som köper biljetter på plats i Smidjegrav Arena kommer också att få köpa en T-shirt till ett förmånligt pris.

Tillsammans mot SHL!