Christoffer förlänger med Mora IK

UMEå, SVERIGE - 7 MARS 2015 :Mora 5 Christoffer Björklund jobbar framför Björklöven målvakt 47 Kevin Lindskoug som avvärjer i Slutspelsserien mellan Björklöven och Mora på T3 Center den 7  mars i Umeå (Foto:Michael Lundström / Pic-Agency)  Nyckelord Keywords: Ishockey, Slutspelsserien, Björklöven, Mora

Foto:Michael Lundström / Pic-Agency

Klubben och backen Christoffer Björklund har idag kommit överens om en fortsättning i Mora IK.

Christoffer kom till Mora inför förra säsongen från Vita Hästen men åkte på en skada redan under försäsongen. Efter ett långt uppehåll kom han tillbaka efter jul och tillhörde en av de bästa backarna i laget under slutet av säsongen. Totalt blev det 1 mål på 10 matcher i grundserien samt 4 poäng på 5 matcher i Slutspelsserien. Nu vill Christoffer fortsätta på samma sätt som han avslutade förra säsongen.