Förlust även mot Asplöven

Mora kom till Haparanda med en förlust i bagaget vilket gjorde att man naturligtvis ville upp på vinnarspåret igen. Det var dock Asplöven som startade bästa och pressade tillbaka Mora något under de första minuterna. Här fick man trots detta ingen utdelning och istället var det gästerna som kom in i matchen mer och mer. När man väl blivit varma i kläderna visade man upp ett snabbt anfallspel och man snurrade långa stunder friskt i Asplövenzonen. Tyvärr hade man ganska svårt att komma in framför mål för de där riktigt heta chanserna. Linus Johansson träffade vid ett tillfälle utsidan av stolpen och Erik Flood missade öppet mål. I övrigt målmöjligheterna ganska få. Trots 0-0 efter den första perioden gjorde man en bra match så här långt.

Läs mer << HÄR >>