Förlust mot Brynäs

Spelet från de 2 tidigare matcherna var som bortblåst under lördagseftermiddagens match mot Brynäs IF.
Tyvärr så förlorade man eftermiddagens match med 1-0 hemma mot Brynäs IF.
Första perioden startade Brynäs bäst och hade några halvchanser. Tempot var högt hela perioden men
Mora arbetade in sig i matchen och hade några fina lägen bl.a. fick Matt Bailey öppet mål men sköt utanför.
Mora fick chansen att spela 5 mot 3 i drygt 1 min å 30 sekunder men utan resultat.
I slutet av perioden slarvade Mora i egen zon och Brynäs fick pucken till skänks och kunde enkelt slå in 0-1.

Andra perioden präglades av kamp och del felpass från bägge lagen. Spelet svängde fram och tillbaka.
Mora hade ett fint friläge med John Persson men han fick inte till skottet.
Brynäs hade en del skott men Moras duktiga målvakt Mattias Pettersson kunde rädda ganska enkelt.

I en jämn tredje perioden försökte Mora gång på gång skapa målchanser utan att få till det.
Mora och Brynäs åkte mycket skridsko och lagen tog ut varandra.
Brynäs kunde hålla undan och vann till slut med 0-1.

Nästa hemmamatch är lördagen 13 januari i Jalas Arena kl. 18,00 mot gästande Linköping HC.
Det räknas bli mycket folk så kom i tid.

Varmt välkomna!

Källa: moraik.se