Förlust mot Timrå

Mora förlorade kvällens bortamatch mot Timrå trots en drömstart på matchen. En riktigt dålig tredjeperiod förstörde allt och gjorde att man tappade viktiga poäng.

Mora fick en riktig drömstart i bortamötet med Timrå. Även om det var hemmalaget som skapade matchens första heta målchans redan efter en halv minut med skott i stolpen så visade resultattavlan 0-1 strax efteråt. I en snabb spelvändning, två mot en, hittade Emil Aronsson över till Linus Sandin som klippte till direkt och man hade fått precis den starten man ville ha. Mer skulle dock komma mindre än 30 sekunder senare när Alexander Hilmerson hittade in med pucken framför mål och efter några försök lyckades Emil Bejmo peta in pucken fram till 2-0. Hemmalaget tvingades därmed till en timeout redan efter 1:44. Det tog dock tid innan den fick någon effekt på spelet för Mora fortsatte att trycka på och var strax efteråt ytterst nära på ytterligare mål men pucken gick över den öppna målburen.

Läs mer << HÄR >>