Första förlusten denna säsong

Mora föll i måndagens möte med Tingsryd på bortaplan efter en mindre lyckad insats. Även om slutresultatet inte speglade matchen så var Mora egentligen aldrig riktigt nära.

I den första bortamatchen för säsongen mot Pantern förra veckan var man inte alls med från start och hemmalaget kunde gå fram till en 2-0 ledning. Tyvärr utspelade sig exakt samma sak i kvällens bortamöte med Tingsryd.  Mora var inte alls vakna från start och efter några riktigt grova markeringsmissar i egen zon samt lite svajigt målvaktsspel hade hemmalaget 2-0 redan efter 4:09. Gästerna repade mod, tog tag i taktpinnen och lyckades ganska omgående reducera till 2-1 efter att Christoffer Björklund fångat upp en retur framför mål. Mora förde spelet och jagade kvittering, men blev avbrutna efter att målskytten Björklund dragit på sig en utvisning. I efterföljande numerära underläge misslyckades man med att få ut pucken och till sist satt oturligt 3-1 för hemmalaget. Knappast ett talande resultat sett till spelet efter första perioden där Fredrik Bergvik verkligen fick en mardrömstart i sin första seriematch där han släppte in tre av de blott sju skott han fick på sig.

Läs mer << HÄR >>