Hilmersson förlänger ytterligare med Mora IK

Alexander Hilmersson skrev idag på ett nytt kontrakt med Mora IK vilket blir hans nionde säsong i klubben.

Hilmersson har representerat klubben hela sin karriär och har tyvärr under dessa dragits med en del skador vilket gjort honom frånvarande längre perioder.
Föregående säsong noterades han för 20 poäng ( 13 må 7 assist ) under 49 matcher. Under dessa år han hittills representerat Mora IK har han spelat 288 matcher.

Hilmersson själv säger att han gillar det lag som vi nu har och han tror att vi har en god chans att ta nästa steg nästa år vilket känns inspirerande och roligt.

– En tuff och solid spelare som spelar hårt i både anfallszon och den egna zonen. En spelare med stort Morahjärta som är dynamisk i offensiven och vi tror att han har ännu mer att ge framåt. Det känns verkligen jättebra att vi får behålla honom även kommande säsong, säger Moras tränare Jeremy Colliton

Jeremy om förlängningen med Hilmersson samt Hilmersson själv: