Inför Mora IK – IK Pantern

Under eftermiddagen är det dags för säsongens första lördagsmatch då Smidjegrav Arena gästas av IK Pantern från Skåne.

Efter segern mot Västerås i onsdags är det återigen dags för match i HockeyAllsvenskan. Mora gästas av nykomlingen Pantern. Matchen mot Västerås är glömd och nu tar vi nya tag i eftermiddagens match.
Mora måste ta tag i de djupa dalarna man så ofta hamnar i under matcherna och man måste bli jämnare i spelet för att kunna bärga hem poängen i varje match.

Pantern har inlett säsongen med 3 vinster och 2 förluster och ligger för tillfället på en 8:e plats 2 poäng före Mora.
Pantern är ett stort och tungt lag att möta och som gillar att spela en fysisk hockey och att ha momentum i varje match