Jacob Nilsson klar för 2 år till

Jacob Nilsson

Jacob Nilsson har kommit överens om en fortsättning i Mora IK.

Han kom till Mora IK från Tingsryd inför förra säsongen och utvecklade sig väldigt bra desto mer säsongen gick.Han arbetade riktigt hårt över hela isen där han stod för fina 20 poäng under de 50 matcher han spelade den gångna säsongen i både grundserien och slutspelsserien.

Han tyckte inte att det var ett svårt val att stanna i Mora IK då han trivs väldigt bra och han tycker att det är en bra klubb att utvecklas i. Han vill fortsätta där han slutade den gångna säsongen och utvecklas ännu ett par steg och även ta för sig mer på isen.

– En viktig pusselbit i lagbygget inför kommande säsong. Vi är otroligt glada över att Jacob väljer att stanna här i Mora IK. Det är en spelare som alltid ger sitt yttersta och som hade en fin utveckling förra säsongen. Vi ser fram emot att få se honom ta ytterligare steg kommande säsong, säger Moras tränare Jeremy Colliton.

Källa: moraik.se