Joakim Lilliehöök förlänger

Mora och backen Joakim Lilliehöök är överens om en fortsättning i klubben för de två kommande säsongerna.

Joakim som kom till Mora mitt under brinnande säsong förra året har tagit stora kliv i sin utveckling.Han är givetvis en stor bidragande orsak till den fina defensiv som laget visade upp. Totalt gjorde noterades han för fem assist och +13 i plus-minus-statistiken på 60 spelade matcher.

– Det var ett jätteenkelt beslut att ta. Jag trivs jättebra i klubben och det ska bli riktigt kul. Jag har kanske inte riktigt fattat det än att det blir spel i SHL men det kommer ju bli mycket tuffare så det gäller att ha en bra sommarfys, försöka utvecklas ännu mer och ta nya kliv här framöver, säger Joakim själv.

– Vi är glada att kunna knyta upp Joakim. Han är en oöm back som har sina främsta styrkor i det defensiva spelet, Vi tycker Joakim har tagit stora kliv i sin kariär sen han kom hit och är övertygad att han kommer att fortsätt utvecklas på ett positivt sätt, säger Moras sportansvarige Anders Sundby.

Källa:moraik.se