Juniorlandslagsspelare klar för Mora IK

pe

Foto: Madde G Pucksnack.com

Klubben fortsätter att fylla på truppen med lovande spelare. Idag har man gjort klart med den svenska juniorlandslagsspelaren Pierre Engvall som närmast kommer från spel i Frölunda.

Pierre som har Troja/Ljungby som moderklubb har de senaste säsongerna tillhört Frölundas juniororganisation. Där hjälpte han den senaste säsongen laget fram till ett SM-silver genom att stå för 51 poäng på 38 grundseriematcher och 6 poäng på 8 slutsspelsmatcher. Det räckte till en tredje plats i den totala poängligan i hela J20 SuperElit.

Förutom detta spelade han under säsongen även två matcher i A-laget samt tio matcher i Oskarshamn då han var utlånad. Pierre har också provat på spel i landslaget och står noterad för tio matcher i den blågula tröjan.