Lägesrapport med Jeremy

Jeremy
Med bara två månader kvar till det är dags för de första träningsmatcherna. Vi fick en pratstund med tränare Jeremy Colliton om hur han ser på den kommande säsongen.

Vilka är dina generella tankar om tiden just nu och hur är känslan kring laget?
–
Utmärkt! Jag är verkligen nöjd med laget som vi har kunnat sätta ihop hittills. Naturligtvis skulle vi vilja lägga till ett par pusselbitar och vi kommer att fortsätta att arbeta på det.  Jag får en riktigt bra känsla när jag pratar med spelarna och vi ser framåt mot säsongen . Testresultaten från träningsveckorna har varit mycket bra . Till största delen är nyförvärven mycket vältränade och spelarna som var här förra säsongen har tagit några steg framåt ytterligare. Vi förväntar oss att de fortsätter att förbättras ytterligare. Det budskap som jag kommunicerar med killarna nu innan säsongen är att vi vill spela i ett högt tempo, ett högre tempo än förra säsongen och vi måste vara i bra skick för att spela det här sättet. Vi kommer att ha en bred trupp och vi hoppas att snabbt kunna  prestera vårt bästa och det inkluderar arbetet vi gör nu under sommar för att få våra kroppar redo att bli vinnare .

Vill du läsa mer? Surfa in på >> moraik.se << och läs hela intervjun