Landslagsforward klar för Mora IK

Mora IK har gjort klart med den norske landslagsforwarden Michael Haga som kommer närmast från Örebro.

Haga kommer från den gångna säsongen ifrån Örebro där han spelade 45 matcher och gjorde 7 poäng ( 1 mål & 6 assist ). Han har även gjort 33 landskamper för Norge där han gjorde 1 poäng ( 1 assist ).

– Vi har följt Michael i många år och är glada att vi nu kan få han till Mora IK. Michael var dominant i hockeyallsvenskan säsongen 15-16 och många SHL klubbar ville ha hans namnteckning och han kommer vara en stor tillgång för oss med sin fina skridskoåkning och förmåga att se isen säger Mora IK:s sportansvarige Anders Sundbye.

– Jag är väldigt glad att ha skrivit på för Mora IK. Det var alltid tufft att spela mot dem i Hockeyallsvenskan och det skall bli riktigt coolt att få spela i SHL med dem. Samtidigt vill jag såklart ta ytterligare ett steg i min karriär i Mora, säger Michael Haga.

Kontraktet är skrivet på två år.

Källa: moraik.se