Mats Lusth skriver på för 1+1

Mats Lusth togs hit till Mora IK för att rädda klubben kvar i SHL. Redan på vägen upp till Mora satt han och fundera på VAD han skulle ändra på i laget för att det skulle stanna kvar i SHL. Han hittade främst 4 punkter han ville ha förändring på å dessa 4 var det som behövdes.

Första matchen mot Leksands IF var en mardröm för båda lag å tränare. Men de fyra kommande matcherna så visade Mora IK Leksands IF vart skåpet skulle stå och vilket lag som ÄR bäst i dalarna.

I dag under onsdagens så skrev Mats Lusth på ett nytt kontrakt med Mora IK på 1 år + 1 optionsår vilket innebär att om både han och klubben vill/är nöjda med Mats och lagets prestation så får Mats förtroendet ytterligare ett år som huvudtränare för klubben.

En lång intervju med Mats hittar du här ovan där han berättar om sina känslor under kvalet och vad som väntar till nästa säsong.

Kontraktet är skrivet på 1+1 år