Mattias Pettersson förlänger

Mattias som kom till Mora inför säsongen stod för en mycket bra första säsong i HockeyAllsvenskan. På de 21 matcher han stod under grundserien hade han en fin räddningsprocent på 92,8% och var givetvis en stor bidragande orsak till Moras framgångar.

– Jag är oerhört glad att få jobba vidare tillsammans med Matte då han inte bara är en målvakt med stor potential, utan även en härlig människa som ger av sig själv. Han bidrog stort på alla sätt till vårt avancemang genom att spela bra i matcherna han spelade, hans stöd till Engstrand samt hans positiva och drivande sätt att vara i gruppen, säger målvaktstränare Peter Iversen.

– Mitt förstaval har hela tiden varit Mora. Jag trivs kanon i staden och är stolt över att få representera Mora i SHL. Det ska bli riktigt roligt! Jag vill fortsätta utvecklas samt kunna ta nästa steg och etablera mig i SHL, säger Mattias själv om sitt val att fortsätta i klubben.