NY målvakt klar för Mora IK

engstrand

Mora IK gjorde i dag klart med ytterligare en målvakt. Det är den SHL meriterade målvakten Christian Engstrand som förstärker laget.
Han har under karriären spelat 126 SHL-matcher med Linköping med en räddningsprocent på 90,3%, 15 matcher med AIK i HockeyAllsvenskan med en räddningsprocent på 89,9%, 21 matcher med Székesfehérvár i den Schweiziska ligan EBEL med en räddningsprocent på 91,9% och nu senast spelade han i Finland och i den finska SM-Liiga med Espoo Blues där han noterades för en räddningsprocent på 91,6% på 35 matcher.

Kontraktet är skrivet på en månad med möjlighet till förlängning båda parter kan/vill och om man kan lösa den ekonomiska biten.

– Christian är en levande målvakt som har mycket erfarenhet från flera toppligor i Europa. Han kommer att tillföra konkurrens i vår målvaktsgrupp och hjälpa oss vinna matcher, kommenterar Moras tränare Jeremy Colliton.

Vi hälsar Christian välkommen till Mora IK.