Seger mot Leksand

Mora tog tre härliga poäng när man slog tillbaka Leksand med 2-1 inför ett kokande Smidjegrav Arena.

Fullsatta läktare och en härlig stämning i Smidjegrav Arena när Mora och Leksand drabbade samman i ett klassiskt Daladerby.
Den första perioden var till en början rätt avvaktande där inget av lagen ville göra några misstag. Av anledning till detta var chanserna till en början lätträknade och det dröjde drygt tio minuter innan den första riktiga målchansen dök upp.  Och när den väl dök upp så kom den nästan som en blixt från klar himmel. Emil Bejmo sköt ett skott som Leksandsmålvakten släppte retur på och framför mål fanns Kristian Jakobsson som kunde lägga in ledningspucken fram till 1-0. Tyvärr höll sig bara ledningen i drygt en halvminut. Efter en rad felbeslut av hemmalaget i egen zon kunde till sist bortalaget kvittera med ett skott som gick via en Moraback in i mål.
Perioden som helhet var jämn och 1-1 kändes ganska rättvist efter den första perioden.

Läs mer << HÄR >>