Sjätte raka förlusten

Att hockey inte alltid är rättvist har vi sett förut och vi fick en ny påminnelse på detta i eftermiddagens hemmamatch mot AIK. Mora dominerade långa stunder stort men fick ändå inte med sig några poäng.

Den första perioden bjöd på underhållande spel mellan två lag som turades om att skapa chanser. Mora fick dock en riktig smakstart på matchen efter att man utnyttjat ett misstag från en AIK-back och Pierre Engvall slagit in en retur redan efter två minuters spel. Efter det följde en period där båda lagen hade möjligheter hade möjligheter att göra mål. Och målet skulle också komma efter att Mora fått Daniel Hermansson utvisad och AIK kvitterat till 1-1 i spel fem mot fyra.
Ett mål till skulle vi få se innan perioden var slut och det var Mora som gjorde det. I en tilltrasslad situation framför mål kunde till sist Linus Sandin få in pucken i mål. AIK var sedan nära att kvittera i slutet av matchen men Jacob Johansson stod för några riktigt vassa räddningar.

Läs mer << HÄR >>