Timo Niemi skadad

Under matchen mot Björklöven skadades Timo Niemi i samband med Björklövens 2-0 mål. I och med det så kommer han att inte vara med på onsdag när Mora möter Vita Hästen hemma i Smidjegrav Arena. Hur länge han blir borta är oklart men att han blir borta ett tag är klart. Vad det rör sig om för skada vill inte Mora IK gå in på.

Vem som ersätter Timo är oklart och det är inte bestämt att man ska ut på marknaden och leta efter en tredje målvakt utan troligen tar man in en målvakt från J20 som backup till Mattias Pettersson. Eftersom Timo är skadad nu så får Mattias nu chansen att visa att han är den 1:e målvakt som man letat efter under sommaren. Mattias som innan han kom till Mora IK spelade i Lindlövens IF i div 1 och hade en räddningsprocent på imponerande 94,9%. Hittills denna säsong har han en räddningsprocent på 90,1% vilket man kan anse är godkänt.

Mora hade träningsfritt igår söndag och idag hade man en ordinarie träning där det var bra fart och en positiv känsla trots förlusten senaste matchen.
Revanschlusten finns i laget och Vita Hästen kommer att få kämpa för att kunna ta tre poäng på onsdag.

Efter onsdagens match så har det spelats en tredjedel av HockeyAllsvenskan och  OM Mora vinner matchen så har man skrapat ihop 21 poäng av 39 möjliga. Just nu ligger Mora på en femte plats med 18 poäng.