Tung förlust mot BIK Karlskoga

Mora startade den första perioden på ett ganska övertygande sätt och skapade inledningsvis några halvchanser mot Karlskogamålet. Tyvärr höll inte spelet i sig speciellt länge för hemmalaget fick ett slumpmål efter 3:57 vilket gjorde att matchen svängde om fullständigt. Hemmalaget tog över helt och hållet då Mora spelade slarvigt och virrigt i egen zon och efter några bra räddningar från Jacob Johansson tvingades han ändå kapitulera lite senare. Efter ett konstigt byte från bortalaget fick Karlskoga ett två mot ett läge vilket man utnyttjade och 2-0 var ett faktum efter 7:32. Och det kunde blivit ännu mer för Karlskoga gjorde lite som man ville under matchens första tio minuter. Vi har dock sett att hockey inte alltid är logiskt och från ingenstans fick Mora in en reducering efter 10:29 efter att Pierre Engvall hittat in till en fristående Andreas Stene framför mål som klippte till direkt. Målet var också precis vad Mora behövde och man jämnade ut spelet rejält. Med lite tur hade man också lyckats nå en kvittering innan paus men Robin Johansson som hade den stora chansen satte pucken i stolpen.
Läs mer << HÄR >>