Ytterligare en förlust

Mora stod tyvärr för en ny svag insats när man föll hemma mot Pantern under tisdagskvällen.

Mora fick en ganska tuff start i hemmamatchen mot IK Pantern. Redan efter 15 sekunder hittade domare Daniel Winge matchens första utvisning när Andreas Stene fick sätta sig två minuter för en hakning. Hemmalaget klarade dock ut utvisningen utan några större problem och kom in i matchen ganska snabbt igen. Man var det betydligt bättre laget under inledningen och snurrade stundtals friskt i anfallszonen. Bortalaget som inte riktigt hängde med drog på sig två utvisningar i tät följd vilket gav Mora ett kanonläge med spel fem mot tre i nästan 1:30. Tyvärr drogs snarare tempot ner i det här läget och man skapade inte speciellt mycket. Mora hade som sagt var mest puck under matchens första 20 minuter men gästerna var för den skull inte ofarliga i sina kontringar och Jacob Johansson fick göra några fina räddningar.

Läs mer << HÄR >>