Filip stängs av 5 matcher

filip

I matchen mota Karlskoga i fredags så åkte Filip Halvordsson på en 2 minuters utvisning för charging i samband med att han tacklade Carl Berglund.
I dag så kom domen från disciplinnämnden efter att man videogranskat händelsen efteråt och anmält vilket nu resulterat i en 5 matcher lång avstängning för Filip. detta innebär att Filip inte kommer att vara tillgänglig för spel förens tidigast den 16 november då man möter IK Pantern på bortais.

” – Jag ser att Berglund får pucken och kliver upp för att markera min närvaro i situationen och tvinga honom att spela pucken. Min fart är inte hög och kraften i tacklingen är inte stor. Min intention var inte att träffa honom i huvudet.”, säger Halvordsson i disciplinnämndens dom.

Källa: dt.se