Förlustsviten fortsätter

Det var AIK som kom ut lite hetare än Mora under matchens första minuter. Trots detta skapade man inte speciellt farliga lägen framför Jacob Johansson i målet. Matchens första riktiga farlighet stod istället bortalaget för då Patrik Karlkvist hade en fin möjlighet att ge Mora ledningen men dragningen lyckades inte fullt ut. Ledningsmålet skulle dock komma minuter senare när Mora kunde utnyttja ett numerärt överläge. Christoffer Björklund avlossade ett skott från blålinjen som letade sig in bakom AIKmålvakten. Klockan stod då på 9:19. Tyvärr höll inte ledningen i sig speciellt länge utan hemmalaget kunde kvittera efter 13:42 då man slängt in en puck mot mål som till sist letade sig in i nät. Mora kom dock tillbaka omgående och bara 40 sekunder efter målet såg Daniel Hermansson, med ett fint avslut i slottet, till att återta ledningen för Mora. 2-1 var också resultatet efter den första perioden.

Läs mer << HÄR >>