Formstark center in i klubben

linus_j

Mora IK har idag gjort klart med den storväxta och poängstarka centern Linus Johansson. Han kommer närmast från spel i den norska klubben Storhammar.

Linus har Troja/Ljungby som moderklubb och representerade laget till och med juniortiden.
Under karriären som senior har han spelat för Nittorp och Olofström i HockeyEttan samt Storhamar i den norska ligan. Innan flytten till Norge stod han för imponerande 58 poäng på 38 matcher i Olofström. Detta följdes upp med 60 poäng i Norge på 47 matcher inkluderat slutspelet. Utvecklingskurvan har med andra ord pekat spikrakt uppåt för den 22-åriga centern som hade en del bud att välja på, men som till slut bestämde sig för spel i Mora IK den kommande säsongen.