Hartmann skriver på för Mora IK

Mora IK har gjort klart med ytterligare en forward. Det är 22 årige Sebastian Hartmann, senast spelande i Almtuna IS där han gjorde 31 poäng på 47 matcher ( 10 mål & 21 assist ) säsongen 2016/2017.

– Sebastian är en spelare som haft en riktigt bra utveckling i Almtuna under några år och vi känner att han är redo att ta nästa steg. Vi är övertygade om att han kommer bli en stor tillgång i vårat lagbygge och en jobbig ny upplevelse för motståndarna i SHL säger vår sportansvariga Anders Sundby.

Personligen känner jag att jag är redo att ta nästa kliv i min utveckling. Som spelare vill man ju spela så högt upp som möjligt och i år har jag erbjudits möjligheten att få spela i SHL och känner att det är ett erbjudande jag inte kan missa. I år har det funnits några alternativ men jag ville verkligen till Mora, det är en utmaning då de är nykomlingar vilket gör det än mer motiverande. Sedan så har Mora IK visat ett genuint intresse för mig tidigare, det samt att de spelar en typ av hockey som jag tycker passar mig. Det sammantaget gör att jag vill representera klubben.

Till sist tycker jag laget ser spännande ut. Ser verkligen framemot att få dra på mig Mora IK tröjan och lovar att jag skall göra allt jag kan för att bidra till att etablera Mora IK i SHL, säger Sebasian Hartmann

Kontraktet är skrivet på två År.

Källa: moraik.se