Jeremy lämnar Mora IK

Jeremy har nu bestämt sig för att lämna Mora IK.
Han har inte skrivit på för någon ny klubb men en av anledningarna till att han lämnar är att han vill vara närmare sin familj.

Ni kan läsa mer >> HÄR<<

Intervjun på svenska kan ni läsa nedan:

Det är med bitterhet jag tvingas meddela att jag inte återvänder nästa säsong till Mora IK. Det är ett mycket svårt beslut, men ett som jag hoppas att ni kommer att förstå. Jag har inte undertecknat något kontrakt, men jag känner att det är dags att komma närmare hemmet. Jag kan inte sätta ord på vad jag känner just nu, men jag ska försöka.

Jag har många att tacka och trots mina bästa ansträngningar Jag vet att jag kommer att sakna någon, för att jag är ledsen, men jag har försökt att tacka dem personligen. Min familj och jag har behandlats så bra här och det kan inte överskattas. Våra pojkar har lärt sig språket och tänker på Mora som sitt hem. Det har varit ett nöje att bo i denna stad och en ära att hjälpa representera den.

Personalen runt klubben, tränare och utbildare är en stor del av framgången här. I Mora IK alla tar mer än de borde ha, men det är hur vi fått det att fungera. Vi har haft en stor ”team runt laget” och de förtjänar att erkännas. De har gjort mitt jobb lättare och kommer att arbeta mer njutbar.

Denna grupp av spelare vi har haft är speciell, jag kände att det tidigt, och jag tror att du gjorde också. Några har jag haft i 4 år, och en del i 4 månader, men varje dag de kom till jobbet och tävla och göra allt möjligt, så laget kan ha framgång. Killar – Jag är så stolt över allt som du står för, hur du har representerat er och klubben kommer aldrig att glömmas av folket i Mora, eller av mig. Ni gjorde något historiskt och vi kommer alltid vara ansluten. Jag är hedrad över att ha stått bakom er och såg det hända. Pojkar har blivit män.

Tack till sponsorer och supportrar, har jag sagt tidigare att vår lilla marknad vi behöver alla ombord. Tack för att ni trodde på vad vi höll på att bygga, och för att stödja laget, även om det var inte alltid lätt. Jag tror att vi alla blåstes bort av atmosfären under slutspelet, och känslan i 3: e perioden i match 6 är något som ingen kommer att glömma.

Till slut måste jag peka ut Peter Hermodsson. Han trodde att han kotraktade en center till Mora men det slutade med en coach. Det tog en hel del mod för att ge mig chansen för drygt 3 år sedan och jag tror inte att många skulle ha tagit den risken. Tack för att du tror på mig och lita på vår process skulle sluta i framgång. Men saken Peter är han bryr sig så mycket inte bara om klubben utan om varje individ. Han lär känna dina barn och behandlar dem som sin egen, kommer han att hämta dig på tågstationen eller ge dig skjortan av ryggen. När du blir en del av Mora IK familjen han checkar in med dig långt efter att du har lämnat klubben och verkligen rötter för din framgång. Underskatta inte hur mycket denna mentalitet har infekterat klubben med en känsla av samhörighet, familj, förtroende, och även ansvar för att göra ditt bästa varje dag. Det är därför vi vinner.

Jag kommer att fortsätta att vara en del av Mora IK familjen och göra allt jag kan för att hjälpa klubben, tack så mycket för allt. Tillsammans ÄR VI Starkare!