Matt Bailey förlänger

Mora IK och Matt Bailey har kommit överens om  en förlängning för den kommande säsongen.

Matt som kom till Mora precis innan transferfönstret stängde i februari har under både den HockeyAllsvenska finalen och i SHL-kvalet varit en viktig pusselbit och en stor bidragande orsak till att vi kunde ta klivet upp. På nio slutspelsmatcher stod han för lika många poäng (7 mål + 2 assist). Dessförinnan noterades han även för sex poäng (3+3) på sju matcher i grundseriens avslutning.

– Jag kommer tillbaka och känner mig exalterad över det. Det fanns inget jag önskade mig mer än att hjälpa det här laget upp och komma tillbaka nästa säsong för spel i SHL, säger Matt Bailey själv.

– Vi är oerhört glada att kunna presentera att en av slutspelets giganter även nästa år kommer att dra på sig våran fina tröja. Matt kom in sent i laget men det kändes direkt som han gjort flera år i klubben och att han kände det som en ära att få tillhöra laget.Matt är en hårt arbetande spelare som alltid ger allt och är fruktansvärt jobbig att möta för motståndarna, sen har han också förmågan att göra poäng, säger sportansvarige Anders Sundby.

Källa: moraik.se