Mora föll på sina misstag

Mora spelade strålande hockey halva matchen och ledde med 3-1. Sen kom misstagen som tillät hemmalaget att vända och vinna matchen.

Mora stod för en strålande förstaperiod i bortamötet med Oskarshamn. Trots att man åkte på en utvisning redan efter 1:40 så avtog inte det tempo och den inställning som man visade upp till en början. Det numerära underläget klarade man utan några problem och minuter senare kunde Daniel Hermansson ge bortalaget en fullt rättvis ledning. Än mer stärkta av målet så var det Mora som fortsatte att pressa på och hemmalaget tvingades till en timeout redan efter drygt fem minuter. Dock fick inte hemmatränarna någon vidare effekt utan Mora fortsatte spela riktigt bra och även om hemmalaget hade en del puck i offensiv zon så spelade bortalaget en bra defensiv. Mora skulle också få 2-0 innan perioden var slut efter att Robin Johansson fångat upp en retur.

Läs mer << HÄR >>