Mora nollade BIK Karlskoga

Mora stod återigen för en riktigt bra insats när man under lördagseftermiddagen fullt rättvist slog tillbaka Karlskoga med 3-0.

Matchen mellan Mora- Karlskoga bjöd på en riktigt bra hockeymatch och hög stämning i Smidjegrav Arena. Hemmalaget visade under den första perioden upp ett riktigt bra spel. Man satte högsta fart från början och pressade ner gästerna djupt ner i egen zon. Man skapade också en hel del chanser och Karlskogas målvakt Emil Kruse hade fullt upp att freda sitt mål från påhälsning. Mora fick dock en fullt rättvis ledningspuck efter 7:52 när Kristian Jakobsson med sitt femte mål för säsongen hittade rätt. Hemmalaget fortsatte att pressa på medan Karlskoga mest fick ägna sig åt att slå ifrån sig. Tyvärr fick man inga fler mål trots skottövertaget 18-7.

Läs mer << HÄR >>