Anton Schagerberg skriver på för Mora IK

Anton Schagerberg lyfts upp från J-20 till A-Laget.

Anton spelade redan under den gångna säsongen med A-Laget. Han spelade totalt 19 SHL matcher med Mora IK och spelade dessutom i J-20 där han var en av de mest tongivande spelarna med 24 poäng under 29 matcher med J-20.

-Jag trivs jättebra i Mora. Jag kom hit för två år sedan och allt känns bra runt omkring. Sen trivs jag även bra hockeymässigt. Det känns som Mora har nått bra på gång och det känns som en bra miljö för mig att utvecklas i, säger Anton själv om sitt beslut att stanna.

 

På fredag släpps säsongskorten

Du som hade säsongskort 2018/2019 men vill byta plats köper ett nytt säsongskort enligt instruktionerna nedan. Meddela oss gärna att du köpt ett nytt säsongskort och inte vill behålla din gamla plats via mail till biljett@moraik.se så att platsen finns tillgänglig för någon annan att köpa. Observera att vi inte har möjlighet att hjälpa dig byta till en plats som är reserverad till någon annan. Är platsen du vill ha upptagen får du i första hand vänta till 1 juni för att se om den släppts upp till allmän försäljning.

Du som inte hade något säsongskort förra säsongen men vill köpa nu För dig som inte har hade något säsongskort förra säsongen är det bara att gå in och boka upp din plats via vår hemsida, moraik.se från och med fredag. Hur du går tillväga kommer finnas beskrivet här på hemsidan. Här kommer det även att finnas svar på de vanligaste frågorna.

OBS! Kansliet har öppet helgfria måndagar och onsdagar fram till sommaren mellan kl. 11:00-13:00. Välkomna!

Har du frågor ang. säsongskorten går det bra att maila till biljett@moraik.se eller ringa 0250 – 178 30.

Lägesrapport från klubben

Ny lägesrapport från klubben

Adam Masuhr förlänger med Mora IK


Klubben har gjort klart med en viktig pusselbit inför kommande säsong, nämligen lagkaptenen Adam Masuhr som valt att förlänga sitt kontrakt

-Jag har lyssnat på vad sportgruppen har att säga och det känns som de har nått grymt kul på gång med en tre-årsplan som ser jätteintressant ut. Det känns grymt kul att få vara med på det här och sedan har jag en otrolig revanschlust också, säger Adam själv om sitt beslut att stanna.

Intervju med Adam hittar du >> HÄR <<

Emil Aronsson lämnar för AIK


Emil Aronsson är klar för AIK Hockey.

Emil har spelat i Mora IK de senaste fyra säsongerna. Två år i HockeyAllsvenskan och två år i SHL.
– Att nu få spela i AIK ska bli väldigt roligt. Jag är Stockholmare vilket gör att det känns som att få komma hem igen, säger Emil Aronsson till AIK:s hemsida.
Hans senaste säsong i HockeyAllsvenskan var 2016/2017, när Mora gick upp i SHL och spelade ihop hela 32 poäng den säsongen.

Det är troligt att Aronsson kommer få en framträdande roll i AIK:s lag nu. Klubben har minskat sin spelarbudget ordentligt, och Aronsson kan mycket väl komma att bli klubbens förstacenter.
– Varför jag valde AIK hade att göra med hur Anders Gozzi lade upp det. Vi pratade mycket om målsättningar och hur AIK vill spela nästa år.
Det kändes som rätt beslut för mig och jag ser verkligen fram emot att få starta säsongen, säger Emil Aronsson, som blir åttonde spelaren klar på forwardssidan till aikhockey.se