Seger efter straffar mot Sundsvall

Mora startade matchen mot Sundsvall hyfsat men första perioden kom inte upp i någon standard spelmässigt. Man hade en del skott i början och man var även nära att ta ledningen ett fåtal gånger man avsluten saknade det där lilla extra som behövs för att man ska få in pucken i mål. Efter ett slarvigt byte kunde dock bortalaget ta ledningen efter att man bjudit Victor Hertzberg på ett friläge. Sundsvall var även nära tt öka på ledningen i spel fem mot fyra men Jacob räddade kvar Mora i matchen.

I andra perioden var det bättre fart och man fick ganska omgående ett bra tryck i anfallszon och man var väldigt nära en kvittering. Kvitteringen kom lite senare då Patrik Karlkvist fått på ett mäktigt skott mot en chanslös Markus Olsson i bortamålet.

Tredje perioden bestod av hawaiihockey och Mora kunde efter dryga tre minuter in på perioden ta ledningen genom Andreas Stene efter en sargretur. Dryga åtta minuter senare var det dags igen för Mora, denna gång genom Kristian Jakobsson som drygade ut ledningen till 3-1. Sundsvall reducerade och kvitterade i slutet och matchen gick till förlängning och straffar där Mora drog det längsta strået och bärgade hem bonuspoängen.